PayEx logo

Fakturering

Overlad hele eller dele af faktureringsprocessen til os. Du forbedrer likviditeten og vi fokuserer på, at du modtager betaling.

Størst i Norden indenfor fakturatjenester

PayEx er eksperter på fakturering og kan varetage hele processen; Vi skaber grundlag, sender fakturaen, håndterer kundens indbetaling og følger op, hvis de ikke betaler til tiden. Det giver din virksomhed mere tid til det, I er bedst til.

Du kan trygt lade os administrere hele eller dele af faktureringen og du vælger selv hvilke processer du selv vil håndtere og hvilke PayEx skal håndtere.

 

Med fakturering fra PayEx kan du fokusere på det vigtigste

_

Enkel integration

Vi hjælper dig med at finde den bedste løsning for enkel integration mod vores fakturatjenester. Vi tilbyder funktioner til export af fakturer fra jeres økonomisystem til PayEx uanset hvor stor din virksomhed er, eller hvilke IT kompetencer I har.

reskontra

Debitoradministration

Vi giver dig adgang til vores fakturasystem og derved har I kontrol over jeres fordringer døgnet rundt. Du kan til hver en tid foretage ændringer og samtidigt bevare overblikket over din debitormasse.

_

Distribution

Du vælger selv distributionsformen for dine fakturaer f.eks. papir, e-mail eller e-faktura. Naturligvis er det også muligt at tilvælge eget logo på faktura og rykker.

_

Inkasso

Opfølgning på debitorer opleves ofte som en ressourcekrævende opgave. Med vores hjælp får du hurtigere dine udeståender hjem samtidigt med at du bevarer den gode relation til dine kunder. Vores medarbejdere er certificerede og kompetente og de har de systemer som behøves for at drive dine udeståender hjem på en professionel vis. Læs mere.

_

Finansiering

PayEx kan tilbyde dig mere finansiel kraft til din virksomhed. Gennem fakturabelåning får du styrket likviditet så du kan investere. Det giver bedre forudsætninger for øget salg og flere loyale kunder. Læs mere.

Skræddersy din fakturaservice

Fakturavolume

0
0
10000+

Vil du hellere ringe eller maile til os?

TELEFON:

+45 3312 1030

E-MAIL:

sales@payex.dk