PayEx logo

Betalingsterminaler

Modtag betaling via fritstående, integrerede eller mobile betalingsterminaler . Vi giver dig adgang til den nyeste funktionalitet.

Kasseintegrerede terminaler

Med optimal funktionalitet, og fremtidens betalingsmetoder allerede i dag, kommer en terminalløsning fra PayEx til at forbedre omsætningen i ​​din butik. Terminalen har et brugervenligt tastatur og stor farveskærm. Den certificerede platform, PosPay®, er optimeret til integration med markedets kassesystemer. Du fokuserer på at øge salg og indtjening - vi tager os af sikkerheden.

Fritstående terminaler

Terminalerne er baseret på den nyeste teknologi og kombinerer vigtige funktioner som sikkerhed og ergonomi, med hurtig kommunikation (Ethernet eller GPRS ). Løsningen er velegnet uanset om du har en restaurant eller en café, er håndværker, kører kurerkørsel eller driver en butik og ønsker en lille og pænt designet terminal, der ikke kræver integration til kasseapparat.

Mobile terminaler

Tag imod betaling hvor som helst og når som helst, i en hastighed der ikke lader nogen købsimpuls gå tabt. Den mobile terminal passer i lommen og giver dig mulighed for at bevæge dig frit indendørs og udendørs. Terminalen tilsluttes nemt sammen med din smartphone eller tablet , og skaber en komplet kasseløsning . Betalingsløsningen understøtter alle typer af kortbetalinger. Download dit kassesystem som App til din smartphone eller tablet, og du kan have din kasseløsning med dig hele tiden - overalt.

Løsningen er ideel til virksomheder, hvis aktiviteter stort set gennemføres mobilt, uanset om du sælger  hjemmefra, i bilen, driver en restaurant eller en butik. Ved at forbinde terminalen med din virksomheds forretningssystemer, økonomisystem, kundedatabaser og lagre, får den desuden flere anvendelsesområder.

Ubemandede betalingsløsning

iSelf serien giver mulighed for nem og sikker håndtering af kortbetalinger i uovervågede miljøer i alle markedssegmenter: detailhandel, hoteller, benzin og transport. Det er let at integrere, administrere og bruge. iSelf serien opfylder de krav og behov, der eksisterer blandt de involverede aktører: kiosk producenter, integratorer, operatører, ejere og forbrugere.

Bestil din betalingsløsning online

Vil du hellere ringe eller maile til os?

TELEFON:

+45 3312 1030

E-MAIL:

sales@payex.dk