PayEx logo

Ledige Stillinger

Kunne du tænke dig at arbejde hos PayEx? Her kan du læse mere om hvordan det er at arbejde hos og se vores ledige stillinger.

Arbejde hos PayEx

Vores vision er at alle før eller siden skal betale med PayEx. Det er en ambitiøs vision som signalerer at vi har en stærk tro på os selv. Vores tjenester skal have den højeste kvalitet, sikkerhed og pålidelighed. Vi drives af høj servicegrad, innovationskraft og iværksætterånd. PayEx fremgang tilskrives det faktum at vi har engagerede og kompetente medarbejdere som taget et stort ansvar. Med kontor i Danmark, Sverige, Norge og Finland og en kontinuerlig ekspansion er vi altid interesseret i at komme i kontakt med personer med den rette profil.  Du er velkommen til at kontakte os hvis du vil vide mere.

Jobba på PayEx

Kompetenceudvikling

Det er din drivkraft og dine interesser, der er afgørende for, hvordan din udvikling PayEx vil være. Hos PayEx er der ingen færdige skabeloner for, hvordan din karriere vil se ud. Baseret på de jobbeskrivelser og individuelle målplaner, som du og teamleder etablerer sammen, sikrer vi, at du får vilkår i form af støtte og muligheden for at bygge videre på den nødvendige viden.

En karriere hos PayEx kan udvikle sig forskelligt. Du vil måske specialisere dig inden for et område eller satse på at udvikle dig inden for ledelse? En mulighed kunne være at udvikle dig ved at opbygge bred viden om PayEx's forskellige forretningsområder. Vi forventer, at du drager fordel af de muligheder, der findes for at udvikle dig og dine færdigheder. Det gavner dig og hjælper dig samtidig med bedst muligt at bidrage til PayEx's forretninger.

 

Ledige stillinger

Uopfordret ansøgning

Du er meget velkommen til at sende os en uopfordret ansøgning og derved blive registret i vores CV-database. Hvis din profil matcher et fremtidigt jobopslag har du mulighed for at komme med i udvælgelsesprocessen og vi vil kontakte dig. Din ansøgning skal indeholder information om dig selv, dine interesser, dine uddannelser og din erfaring..

Åben ansøgningen

Din CV uploades til Easycruit. Hvis du ikke har et konto, klik her for at oprette (tjenesten er gratis).

Här finns information om hur vi behandlar dina personuppgifter